Dji Phantom 2 Vision Drone

drone met camera er onder hangend

De Phantom 2 Vision Quadcopter van DJI Innovation is een van de best verkochte multi-rotor op de markt vandaag. Het kan in zeer korte tijd geassembleerd worden en je hoeft geen ervaren vliegenier te zijn om het te gebruiken. Als je luchtfotografie en videografie serieus wilt ondernemen is dit de juiste keuze. Het zou kunnen dat je wat fouten maakt in het begin , maar je zal van he fouten leren en uiteindelijk zal het 100% je investering waard blijken. Dit is het echte werk, met slechts enkele onbelangrijke zwakke punten die niet opwegen tegen de enorme voordelen.

Uit de doos is Phantom Vision 2 van Dji Innovation een Ready To Fly Quadcopter (vliegklaar). Deze Vision Quadcopter laat je de meest verbazingwekkende, adembenemende en verbluffende dingen om je heen vastleggen via de digitale media. De gemaakte foto’s en video’s kun je natuurlijk delen op sociale netwerkensites.

Met een Phantom Vision Quadcopter ben je eindeloos in de gelegenheid om betoverende luchtfoto’s, video’s en beeldmateriaal te produceren. Deze kit wordt geleverd met alle essentiële accessoires, zodat je ze niet apart hoeft te kopen en zowel geld als tijd bespaart. Lees verder over de Dji Phantom Vision om nog meer interessante details te ontdekken.

De belangrijkste kenmerken van de Phantom Vision Quadcopter omvatten een WIFI verbinding tot maximaal 300 meter, een geïntegreerde mobiele telefoon met FPV (first person view) technologie, een WiFi Extender, GPS en nog veel meer. Dit model is speciaal ontworpen voor professionele luchtfotografie en videografie.

 

Productspecificaties

• Merk: Dji Innovation
• Afmetingen: 14,6 x 8,3 x 13,2 centimeter
• Verzendgewicht: 7 pond (3.170g)
• Batterijen: 1 Lithium ion batterij nodig. (Inbegrepen)
• Vliegtijd: kan vliegen tot 25 Minuten
• FPV ondersteuning: Ja
• App: gratis Vision app voor iOS of Android
• Controle: IOC (intelligent orientation control)

 

Technische specificatie van de Phantom Vision

• Batterij: 5200mAh LiPo
• Gewicht (batterij en propellers inbegrepen): 1180g
• Max Yaw hoeksnelheid: 200°/s
• Zweef nauwkeurigheid (vliegklaar): verticaal: 0.8m; horizontaal: 2.5m
• Max stijging/daling snelheid: stijgen: 6m/s; dalen: 2m/s
• Max hellingshoek: 35°
• Diagonale afstand: 350mm
• Max vliegsnelheid: 15m/s (niet aanbevolen)
• Tilting range (kantelbereik) van Gimbal: 0°-60°

drone met toebehoren

Dit is een kwalitatief hoog quadcopter met geïntegreerde FPV camcorder. De kwaliteit van beeld & video is glashelder. De camera is voorzien van belangrijke instellingen zoals RAW of JPEG formaat, ISO waarde, witbalans. belichtingscompensatie en nog veel meer.

De beste eigenschap van de Phantom Vision Quadcopter is dat je, vanaf je mobiele apparaat en tijdens de vlucht, alle instellingen kan aanpassen. Verder heeft het een indrukwekkende vliegtijd, tot 25 minuten, die veel langer is vergeleken met andere lage kwaliteit quadcopters tegenwoordig op de markt.

Mocht het signaal naar de zender verloren gaan, dan keert deze multi-rotor naar de oorspronkelijke startpositie via de geavanceerde GPS functie. Dit is een van de bijzonderheden waar de meeste RC (remote control) deskundigen van houden.

In deze recensie van de Dji Phantom Vision zijn er geen klachten vermeld. Een van de weinige klachten die de gebruikers wel eens hebben genoemd is dat de camera foto’s neemt met de lage resolutie van een low end smartphone. Dit is echter geen fout van het product, maar van het apparaat dat je gebruikt. Voor glasheldere foto’s zorg dat je de meest recente smartphone model gebruikt.

 

Algemene functies & voordelen
* Multifunctionele Quadcopter, lichtgewicht en makkelijk in gebruik
* Geïntegreerde FPV camcorder voor luchtfotografie & videografie
* Bevat een Range Extender om de wifi bereik tot 300 meter uit te breiden
* Éénassige stabilisatie met trillingsvrije camera platform
* Overspanningsbeveiliging
* Ondersteunt zowel RAW als JPEG foto formaten
* Hoge resolutie video opname (1080p HD Video)
* Vermogen om de camera instellingen te veranderen tijdens het vliegen
* Camera tilt motor om bewogen beelden te voorkomen tijdens het fotograferen of bij de opname van een videoclip
* Geavanceerde GPS systeem om naar de startpositie terug te keren in het geval dat het signaal verloren gaat
* Synchronisatie van je fotoalbum via de wifi verbinding van de camera

 

Nadelen van de Dji Vision Quadcopter
* De Dji Phantom Vision is misschien niet ideaal voor beginnende vliegeniers. Het kan even duren voordat ze alle controles vlekkeloos de baas zijn.
* Er is geen microfoon om geluid op te nemen tijdens de vlucht.
* De range extender moet apart worden opgeladen

 

Camera specificaties
• Sensor grootte: 1/2.3″
• Werkelijke pixels: 14 Megapixels
• Hoge resolutie opnames: 1080p/30, 1080i/60, 720p/60
• Werkomgeving temperatuur: 0℃-40℃
• Resolutie: 4384×3288
• FOV opname: 110°/85°

 

Bij de aanschaf van een Phantom Vision Quadcopter is de camera is een van de belangrijke punten die je moet weten. Het is een 14 megapixels camera met 1080p HD video opname functie. Vanwege de drie stabilisatie richtingen garandeert het een soepele foto en video ervaring.

De instellingen zijn eenvoudig te wijzigen door middel van de Dji applicatie voor iPhone en Android. Hoewel de Phantom Vision met een ingebouwde camera wordt geleverd, kan je ook elk type GoPro camera monteren. En je zal echt genieten van de camera ervaring in First Person View.

 

Conclusie
We hopen dat deze Dji Phantom Vision recensie je zal helpen om de juiste beslissing te nemen. Vision 2 is een “easy to fly” multi rotor die je voor een redelijke prijs kan kopen. Vergeleken met de 3000 dollar en hoger prijs van professionele cameras is het zeer betaalbaar.

Deze top drone kan je vliegervaring tot niveaus brengen dat je nooit had verwacht. Wat kun je nog meer willen van deze Phantom Vision Model? Alles wat je nodig hebt is daar, in één apparaat.

 

 

Drone sport
Logo