DJI SPREADING WINGS S1000

drone met 8 propellers

De Spreading Wings S1000 van DJI is een van de meest geavanceerde RC (radio control/remote control) drones die ontworpen zijn voor professionele luchtfotografie, videografie en cinematografie. Het is zeer stabiel en krachtig, precies wat veel deskundige en ervaren RC vliegers nodig hebben. Deze Octocopter is uitgerust met alle geavanceerde faciliteiten die veel RC professionals zoeken in een drone. De S1000 heeft een behoorlijke prijskaartje, maar is zeker de moeite waard gezien de beschikbare functies en accessoires die samen een super drone maken van de DJI S1000 RC octocopter.

Zeer helder en stabiele foto’s en video’s zijn de werkelijkheid, dankzij de ingebouwde trildempers en de laag gemonteerde gimbal (cardan) technologie van de DJI Spreading Wings (vleugels spreidende) s1000 drone. Deze, door ons beoordeelde DJI s1000 model, is lichter van gewicht dan vroegere DJI quadcopters zoals de Vision of de FC40 en kan daarom langere vluchten maken.

DJ s1000 drone zonder uitrustingVanwege zijn robuuste en compacte ontwerp is deze Octocopter ideaal om zware voorwerpen te dragen en voor dienstverlenende activiteiten te worden gebruikt. Er zijn meerdere combinaties leverbaar van dit specifieke DJI S1000 model die het geschikt maken voor allerlei toepassingen.Over het algemeen wordt, met dit product van DJI, geen beperking aan je verbeelding gelegd en je zal een ware RC ervaring beleven zoals je nooit had gedacht. Het intrekbaar landingsgestel en de armen zijn gemaakt van hoogwaardig koolstofvezel die zorgt voor structurele stabiliteit en voor een lichtgewicht product. Blijf deze recensie van de DJI S1000 lezen om alles te weten te komen over de Spreading Wings S1000 multicopter van DJI.

De Spreading Wings S1000 is een van de meest geavanceerde drones die tot nu toe zijn gebouwd om te voldoen aan de grote vraag van de consument in de markt van professionele fotografie. De DJI S1000 is vrij groot in omvang, heeft een hoge hefvermogen en kan professionele camera’s dragen zoals de Canon 5D Mark III of een GoPro camera. Deze beoordeelde S1000 model van DJI weegt iets meer dan 4 kilo en kan een gewicht dragen van 10-11kg. De Spreading Wings S1000 drone kan ongeveer 15-20 minuten vliegen, afhankelijk van het type batterij dat je gebruikt.
Met een 20000mAh batterij kun je bij take-off (opstijgen) zware gewichten tillen. De lectuur van deze DJI S1000 recensie is zeer aanbevolen en vooral bedoeld voor professionele fotografen, omdat beginners het moeilijk kunnen hebben om deze octocopter onder controle te krijgen. Lees verder over de S1000 van DJI om meer nuttige informatie over zijn mogelijkheden, technische specificaties, enzovoort.

Stabiel en veilig constructie

De Spreading Wings S1000 drone is energiezuinig door zijn enorm krachtige aandrijfsysteem. Zelfs als een rotor zou uitvallen, blijft dit model zeer stabiel dankzij de DJI vlucht controllers. De innovatief design is ideaal om een betere controle te bieden van deze octocopter. Er volgen hieronder nog meer nuttige feiten over de DJI S1000.

De stroomdistributie systeem heeft een centrale frame en daar is de gepatenteerde coaxkabel aansluiting geïntegreerd. Het is betrouwbaar en efficiënt en heel gemakkelijk te installeren. De belangrijkste netsnoer van de Dji S1000 gebruikt een XT150 plug en een AS150 spark-proof (vonkvrije) plug. Dit helpt een verhoging van de polariteit voorkomen tijdens de aansluiting van de batterij en dus ook kortsluitingen.

De koolstofvezel van de intrekbare landingsgestel en armen zorgt voor een lichtgewicht ontwerp met prestaties van hoge structurele stabiliteit.

De Gimbal technologie zit op een low-profile (laag profiel) frame dat op een speciaal ontworpen beugel is geplaatst. Door de intrekbare landingsgestel heeft de camera een uitstekende, brede opnamehoek. Aan dezelfde beugel zitten de batterij en de gimbal vast en er zijn dempers geplaatst tussen het frame en de beugel. Dit vermindert aanzienlijk de hoogfrequente trillingen en maakt het mogelijk om scherpere en betere foto’s te nemen. De positie van de accubak is handig en stabiel voor montage en demontage.

Een A2 vlucht controller kan eenvoudig worden verbonden en vliegpatronen voor je vlucht zijn makkelijik ingesteld. Dit model is trouwens speciaal geoptimaliseerd voor een A2 installatie en bedrading. Zijn optimale design zorgt dat de antenne van de A2, voor een goed signaal, uit de buurt blijft van metaal of koolstof. Het ondersteunt ook elk type Zenmuse Z15 gimbal technologie.
Draagbaar en makkelijk te gebruiken. De 1552 opvouwbare propeller kan makkelijk worden weggestopt en de acht frame armen kunnen volledig worden gevouwen, waardoor de octocopter zeer makkelijk te vervoeren is.

Om te gaan vliegen, moet je gewoon de armen omhoog tillen. Je vergrendelt ze in positie door middel van rode clips en zet de octocopter systeem aan. De pre-flight (voor de vlucht kan beginnen) voorbereidingen zijn hierdoor veel korter. Op het centrale frame zijn acht posities en drie XT60 stroom aansluitingen gereserveerd voor de montage en dit maakt de installatie veel netter en makkelijker.

 

Makkelijk om te vliegen en onder controle te houden

Alle armen van de beoordeelde DJI S1000 model zijn ontworpen met een helling van 3° en een introversie van 8°, waardoor de drone heel stil blijft en stabiel tijdens pitching en rolling (omhoog/omlaag en vooruit/achteruit) en flexibeler is voor perfecte rotaties. Elke arm bevat een geïntegreerde 40A elektronische snelheidsregelaar. Door de 1552 inklapbare propellers en de 4114 pro motor biedt de beoordeelde DJI S1000 model en fantastische stuwkracht van 2,5 kilo.

De DJI S1000 octocopter is geheel nieuw en speciaal ontworpen voor zware operaties. Daarmee kun je, in combinatie met de nieuwste Zenmuse Z15 technologie, een geweldige luchtfoto platform realiseren. Je kan kiezen tussen de installatie van een Canon 5D Mark II, een Mark III of ook een GoPro camera om live luchtvideo’s en luchtfoto’s vast te leggen.

De S1000 van DJI is ontworpen met een unieke opvouwbare constructie die de draagbaarheid van het apparaat ten goede komt en waardoor een snelle preflight en setup mogelijk zijn, eenmaal op vlieglocatie aangekomen.

Conclusie

De Spreading Wings S1000 drone van DJI is een geweldige apparaat voor degenen die de S800 model goed vonden, maar meer laadvermogen willen. Kon je goed omgaan met de Phantom II Vision quadcopter, dan heb je met de S1000 model geavanceerdere video en camera opties. Wel een beetje kostbaar, maar gezien de technologie en zijn functies is de Spreading Wings S1000 octocopter van DJI absoluut de investering waard.