Parrot AR Drone

drone

 

Parrot, opgericht in 2010, is een zeer populair bedrijf gespecialiseerd in Quadcopters, Drones, UAV (unmanned aerial vehicle), Mini Drones en Jumping Sumo’s. Binnen 4 Jaar, groeide het bedrijf uit tot een internationaal merk, erkend om zijn productie van hoogwaardige radiografisch bestuurde vliegende Quadcopters. Dit Frans bedrijf is wereldlbekend om de Parrot AR.Drone 2.0 Quadcopter lijn. Deze quadcopters zijn ontworpen om bestuurd te worden via een tablet, smartphone of een mobiele apparaat. Tegenwoordig is dit merk de innovatieve industrieleider.

Parrot is een gevestigd en door de industrie erkend merk dat verschillende soorten UAV’s (unmanned aerial vehicle) fabriceert, van Quadcopters tot Drones. Om de juiste aankoop te kunnen doen, is het cruciaal dat je de Parrot Drone recensie leest. Omdat er zo veel Parrot Drone modellen zijn, gaan we hierna onze drie favoriete Parrot AR Drone quadricopters beoordelen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, meestal een combinatie van blauw, oranje, groen en geel. Dit kan je helpen om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt. Ga je gang en kijk wat onze Parrot AR.Drone 2.0 recensie kan betekenen voor je.

onbemand luchtvaartuig parrot

Parrot AR.Drone 2.0 Quadricopter

Door de prijs/kwaliteit verhouding is deze een van de beste drones. Deze Quadricopter kan worden bediend via iPhone, iPod touch, Android apparaten en iPad via de IOS App en zijn gebruikersinterface past zich aan het type apparat dat je gebruikt. Met meer dan 300 positieve gebruikersbeoordelingen, levert deze Parrot AR.Drone quadricopter 720p HD (hoge resolutie) live streaming video naar tablet of smartphone tijdens het vliegen.
Via de AR.FreeFlight 2.0 applicatie kun je foto’s en video’s rechtsstreeks opgnemen en delen. De Parrot AR.drone 2.0 heeft een bereik van ongeveer 165 meter en is een van de beste quadcopters die je met een tablet of smartphone kan besturen. Deze is een van de ideale Parrot AR.Drones.

 

Belangrijke kenmerken

* Het beschikt over de AR.Drone’s autopilot functie die het landen en opstijgen kan vergemakkelijken.
* De buitenromp is speciaal ontworpen voor vluchten in het openbaar en het beschermt de propellerbladen in geval van botsingen of een crash. Het is niet gespecificeerd hoeveel gewicht de Parrot AR Drone 2.0 kan dragen, maar voor zover bekend, geen zwaar gewicht.

Parrot AR.Drone Quadricopter
Zoals het vorige model, kan deze quadricopter ook door dezelfde verschillende apparaten worden bestuurd. Het heeft een uitwisselbaar romp, ontworpen om zowel binnen als buiten te vliegen. Via een wifi netwerk kun je luchtgevechten houden tegen je vrienden. In tegenstelling tot andere Parrot AR.Drone modellen, heeft het een camera aan de voorkant die live video kan weergeven.
Deze op afstand bedienbare drone is een baanbrekend apparaat die beschikt over een verticale camera, een camera aan de voorkant en een ultrasound hoogtemeter. Met meer dan 125 positieve waarderingen van gebruikers, stelt het je in staat om veel leuke spelletjes te spelen, zoals bijvoorbeeld een luchtgevecht tussen twee AR.Quadcopters of met de AR.FlyingAces applicatie. Ook een ideale Parrot AR.Drone.

Belangrijke kenmerken

* Deze Quadcopter is gemaakt van PA66 plastic en koolstofvezel met hoge weerstand die kunnen worden vervangen voor Quick Repair (snelle reparatie).
* Het is ideaal om zowel binnen als buiten te vliegen. De romp beschermt de drone van botsingen en in geval van neerstorten.
* Het kan een eigen wifi netwerk creëren waar je je apparaten aansluit om de Quadcopter te bedienen.

 

 

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Quadricopter

Dit is de Elite Edition van de Parrot AR.Drone 2.0 Quadcopter met meer dan 75 positieve gebruikerswaarderingen. Het is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, Sand, Jungle en Snow (zand, oerwoud en sneeuw). Deze Parrot AR.Drone quadricopter kan worden bestuurd met iOS of Android smartphones en tablets. Tijdens de vlucht kan het beelden en video opnemen en naar je smartphone of tablet streamen in 720p HD (hoge resolutie).

Via de besturingsapplicatie kun je de opgenomen beelden en video’s rechtstreeks delen. Het heeft een opvallende romp voor binnen en buiten en een paar zwarte propellers. Deze exclusieve Parrot AR Drone 2.0 model kan tot twaalf minuten vliegen. Het is een all-round (alleskunner) quadcopter met alle functies die je in een Elite Edition zou verwachten. Dit is een van de beste Parrot AR Drones.

Belangrijkste kenmerken
* Het beste navigatiesysteem en ingebouwde sensoren die zorgen voor stabiliteit en prestaties in de AR.Drone 2.0 drones.
* De besturingssysteem is een exclusieve, gloednieuwe technologie, gepatenteerd door Parrot voor de AR.Drone 2.0 Quadcopter lijn. De besturing van dit model laat ook beginnende vliegeniers genieten van een gebruiksvriendelijke navigatie en vliegervaring.
* Via de unieke Acrobatic Move, ontworpen voor deze Parrot Drone model, kun je indrukwekkende achteruit of vooruit flips maken met een druk op de knop.

Conclusie

Globaal, hebben we enkele van de best verkochte en meest populaire Parrot AR Drone 2.0 modellen besproken die er op de markt zijn. Je mag die ene kiezen en kopen die aan je vliegbehoeftes voldoet. Parrot is industrieleider voor wat betreft de productie van hoge kwaliteit drones en quadcopters en zijn producten zullen je niet teleurstellen. Als je over een redelijk budget beschikt en op zoek bent naar een hoge kwaliteit model, raden we je aan een van deze Parrot AR.Drone te kiezen. Liever iets goekopers kijk dan eens naar de Syma X5C RC Explorers.