Parrot bebop drone met 14 megapixel fisheye lens

drone met bedienignspaneel

De Parrot Bebop Drone met 14 megapixel camera is een veelbelovende quadcopter. Dit verfijnd, Ready-To-Fly (vliegklaar) model biedt je de mogelijkheid om werkelijk hoogwaardige luchtvideo opnames te maken vanaf behoorlijke hoogte. Deze geavanceerde ontwerp trok veel belangstelling voor deze drone en nog altijd doet, vergelijkbaar met de huidige marktleiders AR.Drone 2.0 en Parrot AR.Drone. De prijs van de bebop drone is minder dan 500 euro, een prijs die kan concurreren met quadcopters voor consumenten van verschillende niveaus zoals bijvoorbeeld de Dji Phantom quadcopters.

Je bent welkom bij deze onpartijdige en eerlijke recensie van de Parrot Bebop Drone. Parrot is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige RC (remote control) gerelateerde producten, zoals de Parrot Rolling Spider Mini Drone en de Parrot Jumping Sumo, samen met de Parrot Bebop Drone. Parrot wordt beschouwd als een steeds groeiende innovative merk die de toekomst van de drone industrie kan veranderen. Door de introductie van de verrassende Parrot Bebop drones op de markt is de reputatie van het merk behoorlijk toegenomen.

Tijdens de introductie van de Parrot Bebop drone, waren de verwachtingen en de vraag enorm. Op dat moment, zijn we helaas niet in staat geweest om de allerlaatste informatie over de Parrot Bebop Drone te publiceren en daarom deze uitgebreide recensie. De Parrot Bebop Drone is een eenvoudig te vliegen Quadcopter, en een aanwinst voor de markt. Wij raden je aan deze Parrot Bebop Drone recensie van begin tot eind te lezen om een compleet beeld te krijgen over dit model. De laatste Parrot Bebop releasedatum was 15 december 2014.
rode drone

Overzicht Parrot Bebop Drone

 • Model: Bebop Drone
  • Model Naam: Parrot Bebop Drone 14 MP Full HD 1080p Quadcopter
  • Afmetingen: 14,4×13,2×3,8 inch (36,5×33,5×9,6cm)
  • Gewicht: 3 pond (1.360g)
 • Zender inbegrepen? Ja (bekend als “Skycontroller”)
  • Veiligheidsfunctie: Ingebouwde GPS voor automatische terugkeer naar de startpositie
  • Geolocatie GNSS (GPS + GLONASS + Galileo)
  • Camera stabiliteit: 3-assige beeldstabilisatie (gyroscoop functie, 3-assige versnellingsmeter en magnetometer voor optimale stabiliteit)
  • Camera: 14 MP Full HD Camera
  • Batterijen: 1 Lithium-ion batterij nodig (twee meegeleverd)
  • Montage Type: (RTF) Ready-To-Fly (vliegklaar)
  • Vliegtijd: acht tot tien minuten voor agressieve manoeuvres, ongeveer 12 minuten voor een normale routine vlucht.
  • Brandstof: Elektrisch
  • Ervaringsniveaus: middelmatige en ervaren (aanbevolen) RC vliegenier
  • Parrot Bebop Drone beschikbaar op Amazon? op voorraad (beperkt)
  • Parrot Bebop Prijs: $ 500 (kan veranderen met kennisgeving vooraf).
  Waar te koop: De Parrot Bebop Drone Quadcopter kan worden besteld in bekende online winkels zoals Amazon.com

 

Parrot Bebop Drone Technische Specificaties

Afmetingen

 

 • 33x38x3.6cm met beschermende uitrusting of romp
  • 28x32x3.6cm zonder romp

Camera

• Intern geheugen: Flash 8 GB
• Geheugen uitbreiding: Micro USB
• Fotoresolutie: 3800×3188 pixels
• Foto bestandsformaat: RAW, DNG

 • Videocodering: H264
  • Video stabilisatie: Digitaal, 3-assig
 • Videoresolutie: 1920x1080p (30 fps)
  • Camera: 14 MP Fisheye Camera

Processor

 • 8GB flash geheugen
  • Parrot P7 dual core CPU Cortex 9
  • CPU: Dual core moederbord
  • Quad core GPU

Door de markt overheersing van Dji met zijn Phantom lijn van quadcopters voor de professionele gebruiker en de hobbyist is de vroegere AR.Drone serie van Parrot aanzienlijk achteruit gegaan in het afgelopen jaar. De verkoop van Parrot nam ook af vanwege bedrijven zoals Syma en Hubsan met hun populaire mini quadcopters in de $ 100 prijsklasse. Gelukkig vond Parrot de oplossing om de enorme consumentenmarkt weer te veroveren met de introductie van de revolutionaire Bebop Parrot Drone. De releasedatum van de Bebop drone was aangekondigd in mei 2014 maar het werd later op de markt gebracht.

ParrotBebop Drone – Overzicht
Om op de recensie terug te komen, wordt de Parrot Bebop drone geleverd met de “Skycontroller” technologie, die het heel gemakkelijk maakt de drone onder controle te houden. Deze drone is speciaal ontworpen voor mensen die luchtvideo’s willen maken van hoge kwaliteit. De werking van de Parrot Bebop drone is eenvoudig en perfect voor iedereen.

De ingebouwde HD-camera is van hoge kwaliteit en stabiel; het blijft vloeiende video’s en foto’s van constant hoog niveau leveren, ongeacht de vliegtoestanden. Je kan de richting van de on-board camera aanpassen zonder de Parrot Bebop drone zelf te bewegen. Met het vermogen van de Parrot Bebop Drone kan iedereen professionele high-definition (HD) video’s/foto’s produceren voor een betaalbare prijs.
P

arrot heeft dit model vanaf het begin voorzien van buitengewone functies en kenmerken. De lage prijs en veiligheid zijn twee factoren die deze Parrot Bebop drone betaalbaar maken. Je hoeft geen € 1000 uit te geven om een professionele quadcopter met state of the art video opname mogelijkheden te bezitten. De Parrot Bebop Drone kost minder dan € 800, dat is de helft van de prijs van een Dji Phantom Quadcopter.

Parrot Drone Bebop Kenmerken
De kleine (van formaat) Parrot Bebop Drone wordt geleverd met buitengewone functies, waaronder GPS tracking & tracing, HD video, mobiele controle apparaat en ga zo maar door. Deze drone is veel beter dan de eerdere AR.Drone 2.0 Edition en heeft goede specificaties. Of het nu direct met de Dji Phantom kan concurreren is nog maar de vraag en alleen de tijd zal de winnaar aanwijzen. Zullen de mensen het gewoon als een stuk speelgoed beschouwen? Zullen ze € 500 willen besteden aan een drone van Parrot?

De Skycontroller van de Parrot Bebop Drone

In tegenstelling tot andere top Quadcopters die meestal zijn voorzien van een afstandsbedieningszender, heeft de Parrot Bebop Drone een “Skycontroller” functie. Het Skycontroller scherm maakt het heel eenvoudig om de drone te bedienen via een paar nauwkeurige joysticks. Het is vergelijkbaar met een auto besturen in een spel via een sensor apparaat, met het gevoel dat je de auto werkelijk aan het besturen bent. Hetzelfde gevoel krijg je met de Parrot Bebop Drone en dit zegt veel over het ervaringsniveau dat de Skycontroller biedt.
De Parrot Skycontroller kan worden aangesloten op verschillende FPV (first person view) brillen met HDMI compatibiliteit. De vele compatibele FPV brillen zijn onder andere de Zeiss Cinemizer, de Oculus Rift, de Sony Personal Viewer, de Epson Moverio en ga zo maar door.

 

bedieing van een drone

De Camera

De Parrot BeBop Quadcopter wordt geleverd met de ingebouwde 14 megapixel Fisheye Camera om hoogwaardige luchtvideo’s te produceren. Het registreert foto’s en video’s van glasheldere kwaliteit met een beeldhoek van 180º. De drone blijft duidelijk en stabiel via de volledige digitale beeldstabilisatie technologie, ongeacht de bewegingen van de quadcopter. Het heeft een ingebouwde stof- en spatwaterdichte lens. Hoewel actie camera’s vaak een vervorming van de horizontale lijnen tonen, laat de Parrot Bebop Drone HD camera geen vervormde lijnen zien en dus ook geen ronde horizonlijn. Dit is een van de meest recente functies die de Parrot Bebop drone heeft gekregen. Een zeer belangrijke functie, ook volgens onze recensie, vooral als je geïnteresseerd bent in de productie van kwalitatief hoogwaardige luchtvideo’s.

Ontworpen met de veiligheid in overweging

De Parrot Bebop Quadcopter is speciaal ontworpen met de veiligheid in het hoofd om een betrouwbaar, vliegende RC product te maken voor de consument. Het beschikt over een ABS versterkte structuur die de Parrot Bebop Drone veilig en robuust maakt. De propellers zijn ontworpen om automatisch te stoppen in geval van nood. Je kan deze drone onmiddellijk laten landen, indien nodig, via een noodsituatie modus.

De Return Home functie kan de drone terug laten keren naar de originele startpositie dankzij de geavanceerde GPS navigatie technologie. Indoor (binnen) vluchten worden veilig gemaakt met de EPP (Expanded Polypropylene/geëxpandeerd polypropyleen) rompen die zijn inbegrepen in het pakket. De Parrot Bebop drone is 8 keer krachtiger dan een Parrot AR.Drone 2.0 voor wat betreft batterij, prestaties, snelheid en stabiliteit. De navigatie computer van dit model wordt geleverd met een ingebouwde Parrot P7 dual core CPU, 8 GB aan flash geheugen en de quad core GPU.