UDI U818A – 6 ASSIGE

De UDI U818A is tegenwoordig een van de beste laaggeprijsde quadcopters op de markt. Het wordt door UDI geproduceerd, een befaamd merk, zeer populair en een van de top merken in deze sector. Deze quadcopter heeft alle functies die je zou verwachten van een hoogwaardig model, zoals gyroscoop, FPV (first person view) video camera, modulair design, 4 kanaals functie, krachtige motoren en nog veel meer. Het heeft een bereik van circa 30 meter. Over het algemeen is dit een mooi model van buitengewone waarde voor je investering.

quad copter udi

 

Hallo iedereen en welkom bij de recensie van de UDI U818A. UDI RC is een welbekend en populair merk dat hoge kwaliteit quadcopters en drones produceert. Volgens Amazon is deze bijzondere quadcopter de nummer 1 Best Seller in de categorie Hobby RC (remote control) helicopters.

Dit toont duidelijk de populariteit van dit model in de hedendaagse markt. Het UDI U818A model ziet er goed uit en heeft een strak design. Deze UDI U818A quadcopter model is een beetje groter dan andere traditionele quads, met uitzondering van quadcopter legenden zoals de Dji Phantom en de Parrot. Met dit model kun je zowel binnen als buiten vliegen, ook in situaties met veel wind.

De UDI U818A drone is te koop voor minder dan €100 en heeft alle eigenschappen die je terugvindt in een hoge kwaliteit quadcopter. Al het montage werk is vooraf gedaan en alles wat je zelf moet doen is de LiPo batterij opladen. Het is een RTF model (ready to fly) waarmee ook beginners vrij eenvoudig kunnen vliegen. Het bereik van de UDI 818A quadcopter is ongeveer 30 meter (officieel bevestigd).

Overzicht UDI U818A

 • Fabrikant: UDI RC
 • Camera: 640×480 pixels camera
 • Controller: 4-kanaals 2,4 GHz
 • Sensoren inbegrepen: nee
 • Smartphone app: nee
 • Batterij: 500mAh 3.7V LiPo

Technische Specificaties

 • Afmetingen: 33x34x5.5cm
 • Oplaadtijd: 110-120 minuten
 • Vliegduur: 8 a 10 minuten
 • Modelnummer: U818A
 • Batterij nodig: 4 AA batterijen (niet inbegrepen)
 • Vliegafstand: 30 m
 • Speciaal kenmerk: 6 assige gyro met videocamera (FPV – first person view)
 • Kanalen en frequentie: 4-kanaals 2.4 GHz radio frequentie

 

Belangrijke kenmerken van de UDI U818A

Het is belangrijk om tijdens het lezen van de UDI U818A 2.4 Ghz recensie, aandacht te geven aan zijn functies. Veel kopers maken de fout om niet of onvoldoende naar de mogelijkheden te kijken waardoor verwarring kan ontstaan. De meeste mensen kijken alleen naar design, prijs en merk.

Deze specifieke quadcopter heeft geen kinderlijke design zoals de Syma X5 quadcopters en is bedoeld voor de ervaren RC enthusiast of hobbyist. We gaan een kijkje nemen in enkele van de belangrijke functies van deze UDI U818A camera quadcopter.

De UDI U818A wordt geleverd met een FPV videocamera om luchtfotografie opnames te maken. De camera is inbegrepen ondanks het feit dat het een lowbudget quadcopter is. Montage en reparaties zijn zeer eenvoudig vanwege het modulair ontwerp. De krachtige motor laat de quadcopter langer en efficiënter vliegen.  De 4 kanaals functie zorgt voor stabiele vluchten en eenvoudige bediening.

De strakke, moderne ontwerp maakt het een gebruikersvriendelijke quad om plezier mee te beleven. De UDI U818A kan in drie verschillende vliegmodi worden geactiveerd. (1ste modus – Ideaal voor beginnende vliegers, 2e modus – geschikt voor ervaren RC vliegers, 3e modus – aanbevolen om stunts te doen, zoals flips en rolls).

 

 

Conclusie

Over het algemeen, als het gaat om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren stelt UDI quadcopters zijn gebruikers niet teleur. De UDI U818A camera is een perfect voorbeeld. Zonder extra kosten, worden er ook drie belangrijke accessoires meegeleverd, zoals de 500 mAH LiPo accu, de controller en de zender. De drie AAA batterijen moet je wel zelf kopen.

Via de Micro SD kaart kun je de gemaakte foto’s makkelijk naar je computer verplaatsen/copieëren. Als je op de markt bent voor de beste lowbudget quadcopter, is deze UDI U818A, volgens ons, de moeite waard om bekeken te worden. Niks voor jou? Kijk dan eens welke drones er nog meer te koop zijn.