WALKERA QR X350 Drone

drone met camera en afstandsbediening

Het motief om spannende vliegervaringen in een beter hobby quadcopter te willen beleven is voor iedereen vaak verschillend. Het zijn ook je persoonlijke eisen die je helpen bepalen of de Walkera QR X350 quadcopter geschikt is voor je. Als je geïnteresseerd bent in luchtfotografie is de Walkera QR X350 GPS Quadcopter bijvoorbeeld een ideale oplossing omdat het toegankelijk is en redelijk geprijsd. Maar om zijn besturing onder de knie te krijgen, zul je echter een beetje passie nodig hebben en een basiskennis van onbemande vliegsystemen en de betreffende elektronica. Deze quadcopter is vooral geschikt voor gemiddelde of ervaren vliegers en minder voor beginners. Met of zonder de optie voor luchtfotografie, kan het veel mensen een hoop plezier laten beleven.

 

Je bent welkom bijze deze recensie van de Walkera QR X350 quadcopter die een gloednieuw quadcopter is, speciaal ontworpen om direct te concurreren met de zeer populaire quadcopters lijn van Dji. De Walkera QR X350 RTF is een buitengewone model voor gemiddelde en gevorderde RC (remote control) vliegers. Lees de hele recensie, om niets te missen over de Walkera QR X350 RTF quadcopter,.

 

Eigenschappen van de  Walkera QR X350

  • Model: Walkera X350
  • Model naam: Walkera QR X350 RTF Drone Quadcopter met Devo7
  • Afmetingen: 11.4×11.4×7.1 inch (28,9×28,9x18cm)
  • Gewicht: 6,2 pond (2.812g)
  • Zender aanwezig? Ja, de Devo 7 (7CH 2.4Ghz zender/ontvanger)
  • Batterij: 25C 3S 2200mAh 11.1V LiPo
  • Montage type: RTF (ready to fly) – Walkera QR X350 vliegklaar
  • Display: LCD
  • Brandstof: Elektrisch
  • Vliegsnelheid: 12m/s

Deze Walkera QR X350 recensie zal alleen de Walkera QR X350 GPS Quadcopter Ready-To-Fly (vliegklaar) versie bespreken, niet de Bind-n-Fly (BNF) versie. Hou rekening hiermee om verwarring te voorkomen.

Wanneer je de allerbeste quadcopter voor luchtfotografie wilt kopen, wil je ook dat het volledig uitgerust is met, bijvoorbeeld, GPS tracking (gps volgsysteem), FPV (first person view) ondersteuning, een camera om foto’s en video’s te maken, een groot signaal bereik voor stabiele vluchten enzovoort. De Walkera QR X350 GPS Quadcopter, ontworpen door meer dan 1.000 senior ingenieurs bij de Walkera Company in Guangzhou, China, is de overweging waard. Wij raden je aan deze Walkera QR X350 recensie grondig te lezen om de Walkera QR X350 goed te leren kennen.

Het merk Walkera heeft altijd graag de Amerikaanse markt willen domineren, heeft daar een sterke aanwezigheid en blijft acties voeren om rc helicopter kwalitatief de eerste te blijven van de betere quadcopters. De Walkera QR X350 RC Quadcopter is een solide instapmodel met een vliegtijd van ongeveer 10 tot 15 minuten. De Walkera QR X350 Quadcopter beschikt over meerdere vliegmodi, voor elke type vlieger. Deze QR X350 Quad model is een van de geavanceerde modellen die het bedrijf produceert. Enkele van de kenmerken van dit model zijn de Walkera QR X350 FPV, de duidelijke Walkera QR X350 handleiding, het bereik van de Walkera QR X350, de beschikbaarheid van Walkera QR X350 onderdelen en veel meer.

Walkera of Guangzhou Walkera Technology Co. is een fabrikant van modelvliegtuigen gevestigd in China. Volgens hun officiële website, is dit een hightech bedrijf dat een technologisch superieur product maakt, met veel onderzoek vooraf en met de allerlaatste technologie. Een product dat is ontworpen door duizend vakmensen en ingenieurs. Guangzhou Walkera Technology Co. beweert dat ze verschillende technische en wetenschappelijke disciplines samen toepassen om een product van hoge kwaliteit te maken dat toch redelijk geprijsd is.

 

Walkera QR X350 RTF Drone Quadcopter Overzicht

Er worden verschillende modellen gemaakt van de Walkera QR X350 GPS Quadcopter. Volgens de fabrikant is de QR-X350 Quad de beste oplossing voor professionele luchtfotografie. De Walkera QR X350 heeft een aantal opties met betrekking tot de camera, dat een GoPro camera moet zijn, zoals FPV (First Person View) en wifi. De standaard radio zender heeft een geïntegreerde monitor of scherm voor FPV support. Deze functie werd vooral ingevoerd om nauw met de Dji Phantom te kunnen concurreren en bevat ook een aantal functies die gelijk zijn.

Met de Walkera QR X350 Quadcopter zijn verschillende vluchtmodi beschikbaar voor elk ervaringsniveau, van beginner tot gemiddeld tot ervaren vlieger. De ervaren vlieger kan de optionele GoPro camera gebruiken om hoogwaardige luchtfoto’s vast te leggen terwijl de beginner misschien veel aan de “One Key to Home” functie heeft, die vergelijkbar is met quadcopters van de DiJ Phantom lijn, functie die deze Walkera QR X350 GPS Quadcopter terug laat vliegen naar zijn startpositie. Er zijn echter op dit moment enkele Walkera QR X350 problemen wat betreft de nauwkeurigheid van de GPS, maar dit zou binnenkort worden opgelost.

vliegende drone met een camera er aan bevestigd

De voordelen en functies van de Walkera QR X350 drone met camera

De Walkera QR X350 RC Quadcopter heeft een aantal buitengewoon koele functies en voordelen, die je inmiddels grootendeels kent via deze recensie van de Walkera QR X350. Alle modellen van de Walkera QR X350 worden geleverd met een stabiliteitsmodus, het GPS volgsysteem, de intelligente vliegmodus, de One Key to Home functie, ingebouwde aansluting voor de GoPro camera, de hoogte sensor, een overspanningsbeveiliging, de 2.4Ghz LCD ontvanger/zender en de fail-safe (faalveilige) functie voor terugkeer naar de basis.

Het GPS volgsysteem is zeer populair bij RC deskundigen en hobbyisten.

Dit quadcopter model is vliegklar meteen uit z’n doos en je hebt geen gedoen met gereedschap voordat het kan vliegen. Dankzij de Walkera QR X350 FPV functie, hoef je ook geen zorgen te maken dat je het uit het hoog zou kunnen verliezen tijdens de besturing.

 

De camera van  Walkera QR X350

Je kan de Walkera QR X350 GPS quadcopter net als de 3D ROBOTICS IRIS + voorzien van een GoPro camera . Hoewel de camera niet in het pakket is inbegrepen, is de ingebouwde aansluting geschikt voor elke GoPro camera. Dit model heeft als voordeel dat het praktisch klaar is om foto’s te maken vanaf het moment dat je het uit zijn doos haalt. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon de batterij erin doen, de Walkera QR X350 onderdelen zoals propeller en landingsgestel bevestigen en je kan genieten van een lange vliegervaring, tot meer dan 10 minuten, afhankelijk van hoe aggressief je de quadcopter laat vliegen.

Een vers opgeladen batterij garandeert je het genot van een lange vlucht. Dit Walkera QR X350 RTF quadcopter zweeft mooi in de lucht en stelt je in staat om op de juiste plaats en moment de opnames te maken die je wilt. Met dit toestel zul je plezier hebben van een aantal functies zoals de FPV ondersteuning, luchtfoto’s en video’s opnemen en van unieke uitzichten genieten van de grond waar je overheen vliegt. Je kan ook een eigen vliegplan instellen en vetrouwd raken met al de verschillende manoeuvres die deze quadcopter mogelijk maakt.