WLToys V959 quadcopter

bestuurbare rc helicopter

De WLToys v959 quadcopter is één van de best verkopende quadcopters en geniet van een uitstekende feedback en goede recensies. Vanwege zijn unieke design, dat je niet vaak ziet in traditionele modellen, wordt het WLToys v959 wel eens een “Bad Boy” quadcopter genoemd.

 

WLToys V959 RC 4 Channel Quadcopter

De unieke, mind-blowing design maakt de WLToys V959 een echt “Bad Boy” quadcopter. Veel mensen noemen het ook ‘Battleship of the Future’ (gevechtsschip van de toekomst). Dit model scheidt zich van andere door zijn unieke mogelijkheden zoals de ingebouwde camera, de vier kanaals functie, de FPV (first person view), de geavanceerde afstandbediening en nog veel meer. Vliegen met de Wltoys v959 kun je als zeer plezierig ervaren en deze quad heeft een vliegduur van 8 tot 10 minuten. Over het algemeen, is de WLToys V959 echt een Bad Boy.

Bedoeld voor mensen met een beperkt budget, is deze quadcopter geschikt voor zowel beginnende RC (remote control) vliegers als voor experts. Meer informatie over de WLToys v959 quadcopter met ingebouwde camera lees je in de komende paragrafen.

In tegenstelling tot andere modellen, wordt de WLToys v959 RC Quadcopter geleverd met een ingebouwde camera om luchtfoto’s en video’s vast te leggen. Een vlucht duurt circa 8 a 10 minuten en je hebt ongeveer een uur nodig om zijn accu volledig op te laden. Het model is RTF (Ready To Fly) vanaf het moment dat je het uit z’n doos haalt.

Je kan er meteen mee gaan vliegen omdat er geen ingewikkelde montage nodig is. Blijf deze WLToys v959 recensie lezen om meer interessante feiten te ontdekken die je nog niet weet over dit model.

wl drone

Dit vind je in de doos wanneer je een WLToys v959 Quadcopter koopt

 

 • Quadcopter met 640×480 60 fps camera
 • 2.4G zender met LCD scherm
 • 500 mAh Li-polymer accu
 • Oplader
 • 2GB Micro SD card
 • USB card reader
 • Gedetailleerde handleiding
 • Reserve propellers

 

Hierboven hebben we een aantal van de belangrijkste kenmerken vermeld van de WLToys v959 quadcopter met camera. Hou daar rekening mee om makkelijker een keuze te maken voor de aanschaf van je nieuwe quad.

Het eerste dat op je indruk zal maken in deze recensie is waarschijnlijk de lage prijs van de WLToys v959 want alle hierboven beschreven toebehoren zijn bij de prijs inbegrepen.

 • Luchtfotografie en video opnames zijn uiteraard mogelijk via de ingebouwde camera die FPV (First Person View) ondersteunt.
 • Een oplader om overal met gemak je accu bij te laden is ook inbegrepen.
 • De afstandsbediening heeft een bereik tot 50 meter (160 voet).
 • De handeleiding is goed gedetaillerd en is een handig extra hulp om de besturing van de quadcopter onder de knie te krijgen.
 • De ingebouwde gyroscoop zorgt voor super stabiele vluchten ook wanneer er een beetje wind waait, een prima eigenschap van deze WLToys v959 quadcopter.

 

De WLToys v959 2.4G Quadcopter heeft ook een paar kleine minpunten die niet zo belangrijk zijn en in het niets vallen tegenover de vele goede kenmerken van de quadcopter. Als beginnende vlieger, zou je bijvoorbeeld een beetje moeite kunnen hebben om de WLToys v959 model onder controle te houden. Je gaat hier echter snel aan wennen, vooral als je van plan bent de quadcopter met enige regelmaat te laten vliegen.

Een eventueel signaalverlies zou naar schadelijke crashes kunnen leiden. Toch is de quadcopter praktisch crashbestendig en zal het materiaal niet zo gauw breken. Beperk in ieder geval de vliegafstand binnen de 50 meter (het helpt om neerstortingen te voorkomen).

 

Onze Oordeel over WLToys v959

De WLToys v959 quadcopter is misschien wel een van de populaire RTF modellen op de markt vandaag. Het is volgepakt met spannende functies die je niet kunt vinden in een gewone quad.

Het is een logische keuze als je geen dure quad kan veroorloven zoals de Dji Phantom, maar toch een fatsoenlijk uitziende quadcopter onder de 100 euro wilt. We hopen dat je met plezier en ook met nut naar deze recensie hebt kunnen kijken van de WLToys v959 quadcopter.