PARROT JUMPING SUMO

speelgoed

 

Parrot, de fabrikant van de AR.Drone quadcopters heeft onlangs deze jumping drone, met de naam “Parrot Jumping Sumo”, op de markt gebracht. Het kan raazen, rollen, bochten nemen van 90 graden, zigzag bewegen en 80cm in de lucht springen. Het kan 20 minuten lang actie voeren en live video’s naar je smartphone streamen. De Jumping Sumo Mini Drone van de firma Parrot is zeer goed te vergelijken met de Rolling Spider die je met stickers kan personaliseren en via de FreeFlight 3 applicatie kan besturen. Lees verder om meer nuttige informatie over de Parrot Jumping Sumo Mini Drone.

De Parrot Jumping Sumo Mini Drone domineert ongetwijfeld zowel op de grond als in de lucht. Het is een geweldige combinatie van technologische mogelijkheden en onderhoudende stunts en trucs. Het is niet bedoeld voor een bepaald soort mensen, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de RC (remote control) wereldje. Het is een van de meest geliefde gadgets van dit jaar en je zou het echt niet willen missen. Deze Parrot Drone is misschien wel de perfecte match voor elke RC hobbyist. Het heeft veel belangrijke functies waaronder Wifi verbinding, onafhankelijke wielen, een ingebouwde camera van hoge kwaliteit en ga zo maar door. Toch is deze echte robotachtige monster drone te koop voor een betaalbare prijs.

 

Parrot Jumping Sumo review

Uitgebracht midden augustus 2014, wordt de Parrot Jumping Sumo door sommigen ook wel de “Roving Drone” (de zwervende drone) genoemd. De Jumping Sumo is echt apart, omdat het een grond gebaseerd RC voertuig is met wielen. Deze factor maakt het lezen van de Jumping Sumo recensie zeer interessant en spannend. De Jumping Sumo kan springen en flips doen over verschillende obstakels en ook rijden, zoals een geavanceerde RC auto doet. Het kan tot 80 cm hoog of lang nauwkeurig springen en perfect rechtop landen. Het kan elk object dat op zijn weg zit wegtrappen met de interne veer en zijn Auto Balance (automatische evenwicht) technologie.

Je kan de Jumping Sumo besturen met de FreeFlight applicatie die live video kan streamen naar je tablet of smartphone. Je kan ook een traject van acrobatiek, trucs en bewegingen vooraf instellen die de drone zelfstandig zal uitvoeren aan de hand van je opdrachten.

parrot mini drone

 

 

De Mini Drone Jumping Sumo van deze recensie heeft een huidige verkoopprijs van 124,99, een prijs die, zonder kennisgeving vooraf, door de fabrikant kan worden gewijzigd. Wij raden je aan deze Parrot Jumping Sumo recensie regelmatig na te kijken, omdat we deze pagina zullen bijwerken in geval van wijzigingen. Deze Parrot Jumping Sumo gebruikt een soortgelijke technologie als in quadcopters, maar is enigszins verschillend in termen van design, functies en prestaties.

De Parrot Jumping Sumo Mini Drone is eerste pagina nieuws voor vele serieuze liefhebbers over de hele wereld vanaf het moment dat het gelanceerd werd. Het is van grote waarde voor vele Tech Lovers die zich graag bezig houden met een ground-roaming (rondzwerver) drone met uitstekende mogelijkheden. Naast de jumping sumo heeft parrot ook nog de Bebop drone en de Rolling spider.

De Jumping Sumo is voorzien van enorme, slijtvaste siliconen wielen die het mogelijk maken om goed en correct te springen. Dit model kan zeer goed 80cm verder komen met een enkele sprong en zonder eventuele obstakels in de buurt te raken. De Parrot’s Jumping Sumo kan veel plezier en opwinding bieden aan iedereen die zich met RC voertuigen bezighoudt, maar is ook ideaal voor recreatieve of plezierige doeleinden. Lees verder in deze recensie van de Parrot Jumping Sumo over zijn top functies, de camera en het design.

De Parrot Mini Drone is leverbaar in drie verschillende kleuren en met een ingebouwde eersteklas camera, aan de voorkant van de drone, die als zoeker fungeert voor de gebruiker. Het heeft ook een online video recorder voor je behoeften. In plaats van Bluetooth gebruikt het een hoge snelheid wifi verbinding om de informatie over te brengen. Je bent het de baas met de FreeFlight 3, een mobiele applicatie die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Deze Parrot Jumping Sumo biedt uitstekende prestaties die zeker zijn geld waard zijn. Zijn controle is zeer precies en de grote onafhankelijke wielen zorgen voor een ideale ontspanning en helpen om verschillende stunts te realiseren die niet mogelijk zijn met een RC Quadcopter.

 

 

Parrot jumping jumo mini drone desing

De originele design van de Parrot Jumping Sumo laat deze mini drone indrukwekkende trucs en stunts uitvoeren. Het wordt geleverd met een heavy-duty slijtvaste kunststof die het mogelijk maakt om een behoorlijke impact zonder grote problemen te weerstaan. De grote wielen kunnen afzonderlijk worden beheerd, je kan ze inschuiven voor meer behendigheid zoals strakkere bochten of uitschuiven voor beter wegligging op hoge snelheid. Het is echt een Robotic Genie in de RC markt. Zijn grote vliegcapaciteit komt door de krachtige metalen zuiger mechanisme.

De camera bevindt zich op een goede plek die niet hindert wanneer je de Parrot Jumping Sumo vanaf grote afstand bestuurt.