TRAXXAS QR-1

mini drone

De Traxxas QR-1 drone is een alles-in-één model, volgepakt met eindeloze spanning en plezier. Er zullen veel vaardigheid en voldoende oefeningen nodig zijn om de basis stunts en de besturing onder de knie te krijgen, maar deze uitdaging draagt bij aan het plezier dat je, als beginner, voor het eerst kan beleven.

De mogelijkheden om met deze Traxxas QR-1 quadrotor te spelen zijn eindeloos, variërend van de uitvoer van verschillende unieke trucs tot het ontwerpen van je eigen hindernisbaan. Bovendien wordt de Traxxas QR-1 met een speciale garantie geleverd die je kan claimen voor een vervangende apparaat waardoor je continu plezier kan hebben met deze micro quadcopter. Met al zijn spannende functies, wordt de Traxxas QR-1 ready-to-fly (vliegklaar) quadcopter zeker gezien als de beste mini quadcopter vandaag op de markt.

 

Eigenschappen van de Traxxas QR-1

 • Model: Traxxas QR-1
 • Model Naam: Traxxas Qr-1 Quadrotor Ready-to-fly Helicopter (Traxxas Qr-1 Quad-rotor)
 • Afmetingen: 4,7×4,7×2 inches (11,94×11,94×5,08cm)
 • Gewicht: 1,4 pond (635g)
 • Ervaringsniveau: RC beginner en vliegers met gemiddelde ervaring
 • Kleuren: (de kleuren kunnen variëren)
 • Flight control: Zender
 • Vliegtijd: vijf minuten
 • Batterijen: twee LiPo batterijen (meegeleverd)
 • Montage type: (RTF) Ready-To-Fly (vliegklaar)
 • Materiaal: geanodiseerd aluminium behuizing
 • Vervangende onderdelen beschikbaar? Ja

 

Traxxas QR-1 Quadcopter – Technische specificaties

 • 6-assige digitale stabilisatie met quadrotor stuwkracht. Super stabiel vliegen en zweven in de normale vliegmodus.
 • Twee hoge capaciteit LiPo batterijen inbegrepen.
 • Dubbele batterij oplader met USB compatibiliteit.
 • De 2,4 GHz zender voorkomt frequentie of signaal conflicten.
 • Ready-To-Fly (vliegklaar) Quad helikopter, gebouwd voor een bijzondere RC (op afstand bediend) vliegervaring.
 • Opties op maat en reserve onderdelen beschikbaar
 • Prima vervangingsplan en prijswinnende klantenservice

 

Voor meer nuttige informatie over de Traxxas Quadcopter kun je deze Traxxas QR-1 recensie blijven lezen. Als je op zoek bent naar de Traxxas QR-1 met camera mogelijkheid, dit model heeft geen ingebouwde camera en ook geen ruimte om een camera te monteren. Dit model wordt ook niet aanbevolen als je geïnteresseerd bent om hoge kwaliteit luchtfoto’s of video’s te maken. In dit geval kun je beter een kijken naar de DJI INSPIRE.

 

Overzicht Traxxas QR-1 Quadrotor

Je kan de Traxxas QR-1 naar wens personaliseren met de verschillende beschikbare kleuren. De Traxxas QR-1 quadrotor ready to fly helikopter kan een plotselinge crash of ongeval weerstaan, zelfs als je weinig ervaring hebt met de besturing. Je kan de Traxxas Qr-1 Quadcopter eenvoudig upgraden door de Traxxas QR-1 motor te vervangen of door de Traxxas Qr-1 te calibreren (hiermee wordt de gevoeligheid van de vliegcontroles aangepast).

In deze recensie, wordt de Traxxas QR-1 Quadcopter helemaal uitgelicht. Door de recensie zul je zien dat de Traxxas QR-1 vergelijkbaar is met andere quadcopters, zoals de Blade Nano QX of de Hubsan X4. Verder zal deze recensie ook over de Traxxas QR-1 zender gaan, de Traxxas QR-1 motor, de Flight Control en ga zo maar door.

De Traxxas QR-1 Quadrotor Ready-to-fly Helikopter is, voor zijn geld, een goede kleine copter. Hoewel het slechts iets meer meet dan 4,5 inches (11,43cm) in het vierkant, het is ontworpen om, dankzij zijn rekwisiten, hanteerbaar te zijn voor een beginnende RC vlieger. Deze Traxxas QR-1 quadcopter kan botsingen en crashes weerstaan die kunnen gebeuren terwijl je leert om er mee te vliegen. De meeste Traxxas QR-1 accessoires en onderdelen zijn makkelijk te krijgen en snel beschikbaar. Traxxas producten genieten van een speciale quadcopter vervangingsplan. Je kan je Traxxas Quadcopter in elke conditie en op elke moment inruilen of zelfs een gloednieuw model kopen (Traxxas QR-11 zender uitgesloten) voor slechts de helft van de catalogusprijs van een Traxxas QR-1 quadrotor. Het vervangingsplan is belangrijk om te weten en is klantvriendelijk en een perfecte garantiesysteem.

 

Zender van de Traxxas QR 1

De zender biedt je veel bereik en het signaal is prima door de 2,4 GHz radio control communicatie. Zelden zal je geconfronteerd worden met frequentie problemen of een signaal uitval tussen je Traxxas quadcopter en je zender. De vliegmodus kan veranderd worden en je kan kiezen tussen normaal of expert, afhankelijk van je vaardigheidsniveau.

Je kan een aantal Traxxas QR-1 calibraties of andere aanpassingen aan je afstandsbedieningzender doen, die gemakkelijk en visueel beschikbaar worden gemaakt op de LCD display van de zender. De Traxxas QR-1 Quadcopter is een Ready to Fly (vliegklaar)) model dus is de zender in het pakket inbegrepen. Voor de zender worden een paar Li-Po batterijen geleverd die in minder dan een half uur kunnen worden opgeladen. Over het algemeen, beoordelen we de Traxxas QR-1 zender met een ideale “A” score, omdat het gebruikersvriendelijk is en geen signaal onderbrekingen heeft getoond.

 

Traxxas QR 1 Flight Control

De Traxxas QR-1 Quadrotor kan, in de expert vliegmodus, verschillende draaibewegingen en flips doen in de lucht. Voor de eerste keer of voor een beginnende vlieger, kan het een beetje moeilijk zijn om die trucs onder de knie te krijgen, maar het went snel en het is zeker de moeite waard om te proberen.

Zodra je een expert ben geworden in de uitvoer van verschillende stunts in de lucht, kun je nar een volgend, hoger niveau stappen met een quadcopter zoals de DJI Phantom. De Traxxas QR-1 Quadcopter kan, door zijn compacte ontwerp en de afmetingen zeer scherpe bochten nemen in de lucht en allerlei stunts doen die moeilijker zouden zijn met een grotere quadcopter.

Je kan ook je eigen hindernissenparcours programmeren om de uitdagingen en het plezier te vergroten en steeds meer vaardigheid op te bouwen. Het kan vliegen zowel binnen als buiten, maar binnen vliegen wordt aanbevolen. Over het algemeen, beoordelen we de Flight Control van de Traxxas QR-1 met een goede “B”, omdat het heeft bewezen dat je geen problemen zal ondervinden bij het beheer van de Traxxas quadcopter, hoewel het enige tijd kan duren om aan de besturingsysteem te wennen, vooral als je nu een beginner bent of voor het eerst gaat vliegen.

 

 

De beste klantenondersteuning

Kenmerkend voor de Traxxas QR-1 Quadcopter is het “goede klantenondersteuning of support”. De gebruiker kan zich op een unieke garantie beroepen die het mogelijk maakt om specifieke onderdelen te vervangen als dat nodig is. Wanneer je moe wordt van dit model, dan kun je het inruilen voor een ander model voor slechts de helft van de catalogusprijs. Met het nieuwe model wordt echter geen Li-Po batterij voor de zender mee geleverd, maar je kunt het apart aanschaffen of het tweede paar gebruiken die je met je vorige Traxxas quadcopter kreeg. Kortom, onze beoordeling voor de klanteneondersteuning die de fabrikant van de Traxxas QR-1 geeft, is een ideale “A+” score omdat het vast staat dat je zeer tevreden zal zijn met de service van de Traxxas fabrikant. We zijn enthousiast over de inruilmogelijkheid die we zeer geschikt en bruikbaar vinden.