BLADE MQX QUADCOPTER

drone met 4 propellers

De Blade MQX is ongetwijfeld een fantastische quadcopter en is vooral bedoeld voor beginners. Hij is zeer wendbaar en vliegt heel mooi. Uit het doos is het klaar om in X formatie te vliegen en het pad tussen twee rotorbladen (de propellers) geeft de vliegrichting aan. Aan de voorkant zijn de rotorbladen witgekleurd. De quadcopter kan ook worden gedraaid om in + formatie te vliegen (kruisvormig). In de + formatie vliegt de quadcopter makkelijker vanwege de iets lagere weerstand op de armen van de elektromotor.

Beginners zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor de X formatie omdat de quadcopter dan wendbaarder is en beter reageert. De Blade MQX wordt optioneel geleverd in BNF (bind-n-fly/koppel en vlieg) en RTF (ready-to-fly/vliegklaar) versies. De batterij biedt ongeveer tien minuten vliegtijd en heeft 45 minuten nodig om volledig op te laden. Om langer te vliegen, adviseren we een paar extra batterijen te kopen en bij de hand te houden.

drone met afstandsbediening en accu plus opladerWe zijn blij om je aan uitgebreide informatie te helpen door middel van deze Blade MQX Quadcopter recensie.The Blade MQX Quadcopter is een fantastische keuze voor alle newbies (beginners) en misschien nog geschikter voor beginnende vliegers die kennis willen maken met de mogelijkheden van RC (radio/remote control) vliegen. De Blade MQX BNF optie is dus bind-n-fly (koppel – de afstandbediening – en vlieg) quadcopter. De BNF optie bevat dus niet noodzakelijkerwijs een radiozender. We hebben toevallig de Spektrum DX6i radiozender ter beschikking, die goed werkt met de Blade MQX RC helicopter. We zullen het niet teveel over deze radiozender hebben omdat de Blade MQX is geschikt voor bijna elke DSMX transmitter en ook voor de 4+ kanaals DSM2.

De BNF optie van de Blade RTF MQX is vooral bedoeld voor ervaren piloten die de voorkeur geven aan een afzonderlijke individuele afstandsbediening. De Bind-N-Fly (BNF) versie is ontwikkeld met een oog op mensen die een eigen zender al hebben en geen geld willen uitgeven voor nog een zender die ze misschien niet eens waarderen.
Blade MQX BNF model wordt geleverd met de Quadcopter MQX, de acculader en de Blade MQX batterij (Lithium-polymeer batterij). Uitgepakt, moet alleen nog de batterij te worden opgeladen en de quadcopter gekoppeld aan de RC zender die we ter beschikking hebben.

De drone zien zweven is voor ons een echte traktatie geweest en het was zeer eenvoudig om het in de lucht te krijgen. De Blade MQX kan eventueel ook binnenshuis worden gevlogen, maar je moet altijd extra voorzichtig zijn in afgesloten ruimtes. Dit komt door de rotatie snelheid van de Blade MQX. Zweven binnen een kleine ruimte is hierdoor iets moeilijker en vereist een beetje ervaring. Buitenshuis hoef je alleen rekening te houden met zijn snelheid en je komt gauw achter hoe je de Blade MQX quadcopter op z’n best kan laten vliegen.

Over het algemeen zal je Blade MQX voorzien zijn van een unieke kunstmatig stabiliserende 3-assige gyroscoop. Dat geeft de vlieger meer gevoeligheid en dezelfde nauwkeurige controle die je meestal alleen treft bij duurdere quadcopters. Hierdoor kan de Blade MQX goed gebalanceerd en met grote precisie worden bestuurd. Lees verder om meer informatie te krijgen over deze specifieke quadcopter!

Blade MQX onderdelen

Hoewel klein van formaat, is de Blade Micro MQX quadcopter ongetwijfeld een stevig model en kan zeker tegen een eventuele ongeval of een crash. Bovendien zijn alle Blade MQX onderdelen en accessoires gemakkelijk te verkrijgen, mocht je iets nodig hebben in verband met schade en/of storing. Het is zonder twijfel goed te weten dat upgrades voor de Blade MQX makkelijk te verkrijgen zijn, om te beginnen met de propellers. Gebruik deze recensie voor meer gedetailleerde informatie over de Blade MQX Quadcopter.

De vliegtijd van de Blade MQX zit tussen de zeven en de tien minuten. Om je Blade MQX langer in de lucht te houden, adviseren we alle gebruikers, zoals eerder gezegd, om meerdere batterijen te kopen, voldoende voor ten minste een half uur vliegen. De draagkracht van de Blade MQX is genoeg om een kleine Blade MQX camera te tillen. Het is bovendien ook toereikend om de quadcopter van verlichting te voorzien voor als je ‘s avonds of ‘s nachts wil vliegen. Hier volgt een samenvatting.

Conclussie

De Blade MQX RC helicopter zal zich bewijzen als een uitstekende quadcopter net als de Dromida Ominus UAV . Betrouwbaar en duurzaam, snel en ook goed reagerend met elke afstandsbediening die je zal kiezen. De kosten factor is uitstekend voor een quadrotor helikopter, ook voor vliegers van gemiddelde ervaring. Aangezien de Blade MQX de BNF optie biedt, kan het type afstandsbediening die je selecteert en de betreffende functies invloed hebben op het besturen van je Blade MQX en kan je vliegervaring naar een hoger niveau halen. De Blade MQX zal zich bewijzen als een fantastische quadcopter die zijn eigenaar veel plezier kan geven voor een lange tijd.